Sunday, January 29, 2017

BLOG BERWAJAH BARU!

ASSALAMUALAIKUM





Amacam semua hari ni? Sihat? Cuti CNY ni bestkan dapat luang masa dengan family..
Alkisahnya, niena tak balik pun cuti 4 hari ni.. stay dekat hostel jek la..
Sebab, nak blik mggu dpan, study week..
hekhekhek๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Klu minggu ni blik, mggu dpn pun blik, hahh, kacauu..terbang duet di situu..

So, niena nak kasitau yang blog niena ni dah pun berwajah baruu..Hampir 3 minggu dahh..
Edit blog kali ni hasil tangan Kak Fhatin..
This time, niena minta dengan akak tu design yang nampak matured but nampak cute.. hehe no more kartun2 kat header..
Lawa2 and comel2 ja hasil tangan akak ni..
Harga pun murah ja, RM20..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Boleh la tengok hasil air tangan akak Fhatin di blog beliau..Klik SINI.






Kawan aka rumet niena pun dah start berblogging...yeayy,, bestnya bila ada geng nk berblog ni kan?
Sedaya upaya si rumet dia yang sorang ni pujuk suruh buat blog.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
hahaha..takdelaa
Kawan niena pun dapatkan khidmat Akak Fhatin jugak..
Comel jak hasil sentuhan akak ni..
Jemput follow kawan niena ni



Thanks kak Fhatin..
๐Ÿ˜Š

5 comments:

  1. Comel-comel.. keep blogging ye dik...

    ReplyDelete
  2. yay tak sabar nak follow story niena lepas nie :*

    ReplyDelete
  3. mmg cantik n kemas blog niena ni, hee

    ReplyDelete
  4. wah cntik dan kemas! best kan kwn pun minat blogging jgk..

    ReplyDelete
  5. done follow dan tinggal jejak kat sini :)

    ReplyDelete